قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه / طرز تهیه‌ی انواع شيريني هاي ويژه ي عيد فطر91

طرز تهیه‌ی انواع شيريني هاي ويژه ي عيد فطر91

طرز تهیه‌ی شيريني هاي ويژه ي عيد فطر

روش تهیه‌ی نخودی قل‌قلی

 روش تهیه‌ی شيريني نخودی قل‌قلی

مواد لازم:

آرد نخودچی                       450 گرم

آرد سفید گندم                  50 گرم

پودر شکر                          250 گرم

روغن جامد                        200 گرم

هل آسیاب کرده                 1 قاشق چای‌خوری

خلال پسته (برای تزیین)     به مقدار لازم

طرز تهیه:

آرد نخودچی را دو بار الک کنید تا زبری آن گرفته شود.

سپس آرد گندم را روی آن الک نمایید و پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید و داخل همزن برقی بریزید.

حالا به ترتیب و با فاصله روغن و هل را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب نرم شود.

خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و 24 ساعت در جای خنک بگذارید تا استراحت کند.

بعد از 24 ساعت دوباره ورز دهید تا خوب نرم شود. سپس با دست خمیر را به شکل گلوله‌هایی به اندازه فندق درآورید، روی آن‌ها را با خلال پسته تزیین کنید و داخل سینی فر بگذارید.

حرارت فر 160 درجه سانتی‌گراد و مدت پخت 20 الی 30 دقیقه است.

روش تهیه‌ی شیرینی چرخی

روش تهیه‌ی شیرینی چرخی

مواد اولیه:

آرد برنج                  500 گرم

آرد نول                    یک و نیم کیلوگرم

روغن جامد              یک کیلوگرم

تخم‌مرغ                   دو عدد

زرده تخم‌مرغ           شش عدد

پودر قند                 750 گرم

وانیل                      یک قاشق چای‌خوری

شیر                       نصف پیمانه

ماست                    نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر             یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

 روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگ‌پودر و وانیل با همزن می‌زنیم تا حجم بگیرد، سپس تخم‌مرغ‌ها را با زرده در کاسه‌ای خوب مخلوط می‌کنیم و به تدریج به مواد زده شده می‌افزاییم.

 بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط می‌کنیم.

 در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد می‌ریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.

 خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت می‌دهیم.

 سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینی‌پزی عبور داده و در سینی فر می‌چینیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌پزیم.

طرز تهیه‌ی شیرینی بدون نیاز به پختن

طرز تهیه‌ی شیرینی بدون نیاز به پختن

مواد اولیه:

خرما و گردو                                              از هر کدام 250 گرم

پودر نارگیل، پسته، دارچین و کنجد             به میزان لازم

طرز تهیه برای چهار نفر:

ابتدا هسته خرما را جدا کرده و به همراه گردو چرخ می‌کنیم.

مواد به دست آمده را در ظرف مناسبی به قطر یک سانتی‌متر پهن کرده و به وسیله قالب‌های کوچک شیرینی به شکل‌های مختلف قالب می‌زنیم.

شیرینی‌ها را به دلخواه می‌توانیم با پودر نارگیل، پسته، دارچین، کنجد و… آغشته کرده و در ظرفی مناسب تزئین کرده و سرو کنیم.

درباره ی

مطلب پیشنهادی

دانلود آهنگ جدید شاد عاشقانه سینا درخشنده به نام حواس پرت 98

دانلود آهنگ جدید شاد عاشقانه سینا درخشنده به نام حواس پرت 98

دانلود آهنگ جدید شاد عاشقانه سینا درخشنده به نام حواس پرت 98 دانلود آهنگ جدید …

پاسخی بگذارید