جواب مسابقات تبیان8/۳/۹۱
حداقل زمان برای جوشاندن خورش های کنسروی قبل از مصرف چه مقدار
است؟
15 دقیقه
20 دقیقه
بین 10 تا 15
نیازی به جوشاندن ندارد
20 دقیقه
هرچند که معمولاً حجم خورشهای حاضری به اندازه یک وعده است، اما گاهی نمیتوان تمام خورش را در یک وعده غذایی مصرف کرد. در این صورت میتوان اگر خورش داخل ظرفی دربسته ریخته شود، میتوان آن را 2 تا 3 روز داخل یخچال نگهداری کرد. البته پیش از مصرف دوباره خورش، حتماً آن را دوباره کاملاً گرم کنید تا اگر احتمالاً میکروبی داخل آن رشد کرده است، با گرمای مناسب از بین برود. در ضمن، خورشهای آماده را هم با همان ظروف بستهبندیشان، پیش از باز کردن (مانند تن ماهی) حداقل 20 دقیقه بجوشانید.