قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه / دسته‌بندی نشده / آموزش کامل زبان برنامه نویسی تحت وب PHP به زبان فارسی(فیلم)

آموزش کامل زبان برنامه نویسی تحت وب PHP به زبان فارسی(فیلم)

3,500 تومان
خريد آموزش کامل زبان برنامه نویسی تحت وب PHP به زبان فارسی(فیلم)

نرم افزار

 برنامه نویسی

 جزئيات :   آموزش کامل زبان

برنامه نویسی تحت وب PHP به زبان

فارسی(فیلم)


در مدت 256 دقیقه به زبان فارسی،php را حرفه ای بیاموزید.

این مجموعه آموزشی توسط مهندس کیانیان(ایشان جزو 10 استاد برتر کشور در زمینه برنامه نویسی به حساب می آیند.)آماده گردیده است.این مجموعه در 24 درس و در مدت 256 دقیقه شما را با زبان php کاملا آشنا می کند.فیلم ها با کیفیت می باشد و در تمام مدت این فیلم آموزشی تمرکز روی صفحه دسکتاپ می باشد در نتیجه می توانید با دقت تمام همه موارد را بیاموزید.
هر روز وب سایت ها گسترش پیدا میکنند و مخاطبان بیشتری را در بر میگیرند. تا به حال بیش از 125.000.000 دامنه در اینترنت ثبت شده است که نشان دهنده گسترش سریع اینترنت می باشد. با بزرگ شدن و زیاد شدن مخاطبان وب سایت ها دیگر HTML پاسخگوی نیاز مدیران وب سایت ها نبود، از این رو به زبانی نیاز بود تا بتواند مانند نرم افزارهای Dektop عمل کند و به راحتی قابل گسترش باشد. زبان هایی مانند PHP, Asp, Java و … به وجود آمدند تا به وب سایت ها خدمت کنند. در این مقاله شما را تا حدودی با زبان برنامه نویسی PHP آشنا میکنیم و نگاه کوتاهی به تاریخچه و عمل کرد PHP خواهیم انداخت.
PHP یک زبان قدرتمند برای ساخت وب سایت های پویا است. این زبان اسکریپتی میتواند با HTML ادغام شود. php یک زبان در سمت سرور است, بدین معنا که کدهای php روی سرور تفسیر میشوند و خروجی html و یا خروجی های دیگری تولید میکند که توسط کاربر قابل مشاهده است.
php در سال 1994 توسط Rasmus Lerdorf ارایه شد. از آن زمان تا به حال تغییرات زیادی در این زبان اسکریپتی تحت لینوکـس ایجاد شده است و در حال حاضر نسخه 5 آن توسط تیم گسترش دهنده php عرضه شده است. تا به امروز حدودا بیش از 35.000.000 وب سایت از این زبان برای ساخت برنامه های تحت وب خود استفاده کرده اند و به عنوان یکی از پرطرفدارترین زبان های اسکریپتی به حساب می آید.
برخی از رقبای php عبارتند از: Perl, JSP, ColdFusion و ASP.NET اما زبان php برتریهای بسیاری در مقایسه با رقیبان خود دارد مانند:
کارایی بالا، واسطه های مختلف برای سیستم پایگاه های اطلاعاتی مختلف، کتابخانه داخلی برای انجام امور متداول، هزینه پایین، امنییت بالا و … یکی از نکات مهم زبان php مستقل از محیط کار بودن آن است، بدین صورت که در تمامی کامپیوترها و سیستم عامل ها قابل اجرا است. php روی لینوکـس، ویندوز و … به سادگی اجرا میشود.
برنامه های php را به وسیله مرورگر وب اجرا میکنیم. به وب سایتی که برنامه php در آن قرار دارد میرویم و با در خواست ما سرور کدهای php را تجزیه و تحلیل میکند و پاسخ آن را به صورت html به ما نشان میدهد. با استفاده از زبان php میتوان وب سایت هایی را ساخت که:
داده ها را از منابع مختلفی مانند بانک های اطلاعاتی و یا فایل ها جمع آوری کنند.
عناصری مثل جستجو، فروم، عضوییت، ورود و خروج کاربران، گالری عکـس و … ایجاد کرد.
سیستم پست الکترونیکی ایجاد کرد، فروشگاه آنلاین ساخت و به کاربران اجاز خرید داد و …
به طور کلی میتوان گفت php برای وب سایت هایی مناسب است که با کاربران زیادی سر و کار داردند و به صورت مرتب به روز میشوند. شاید این نکته برای شما جالب باشد که بدانید Yahoo به عنوان یکی از هامیان php است و بسیاری از قسمت های خود را با زبان php ساخته است. از وب سایت های معروفی دیگری که از php استفاده میکنند میتوان به Google, flickr و Facebook اشاره کرد.
برنامه نویسی php معمولا به این صورت است که برنامه نویسان در یک کامپیوتر (بدون اتصال به اینترنت) برنامه خود را مینویسند، آزمایشات مقدماتی خود را روی آن انجام میدهند سپس آن را روی سرور منتقل میکنند. در بیشتر موارد برنامه نویس اطلاعات وب سایت را در داخل یک بانک اطلاعاتی قرار میدهید، اطلاعاتی مانند شناسه کاربران و کلمات عبورشان، اخبار و نوشته ها …. سپس با استفاده از php به بانک اطلاعاتی متصل میشوند و با اطلاعات آن کار میکنند. یکی از متداولترین بانک های اطلاعاتی که برای php مورد استفاده قرار میگیرد MySQL است. MySQL چندی پیش توسط شرکت Sun خریداری شد و در حال حاضر نسخه 5 آن آخرین نسخه ارایه داده شده می باشد.
همانطور که در بالا هم گفته شد در زمان نوشتن این مقاله php 5 آخرین نسخه ارایه شده توسط تیم php است (چندی پیش تیم php گسترش و پشتیبانی 4 php را به صورت رسمی کنار گذاشت). اگر بخواهیم نگاه کوتاهی به php5 بیندازیم میتوانیم به نکات زیر اشاره کنیم:
پشتیبانی کاملا مناسب از مدل شیء گرا
مدیریت آسان داده های XML
مدیریت استثنایی خطاها …
با آمدن php 5 تحول جدیدی در php ایجاد شد به صورتی که Microsoft سازنده زبان Asp بار دیگر از رقیب خود یعنی php عقب افتاد.
شما میتوانید برای دستیابی به اطلاعات بیشتر به سایت رسمی php به آدرس اینترنتی www.php.net مراجعه نمایید.
در آخر میتوان گفت php زبانی است که وب سایت را به همان صورت که تمایل دارید میسازد و رویاهای برنامه نویسان را به حقیقت تبدیل میکند.(منبع: سایت آغازه)
توجه توجه توجه توجه توجه
لطفا نکات زیر را رعایت بفرمایید …
1-مامور پست سفارش شما را فقط تا قبل از ظهر و در ساعات اداری در محل مورد نظر تحویل می دهد.
2-در صورت ممکن هزینه سفارش را آنلاین پرداخت نمایید زیرا 1)با این کار 5 درصد تخفیف میگیرید2)امکان ثبت سفارش به دو صورت دلخواه پست سفارشی(هزینه بسیار کم) و پست پیشتاز(سرعت بالا) 3)اگر شما در محل حضور نداشتید ،بسته را داخل صندوق پست شما قرار میدهند یا آن را به سایر کـسانی که شما در قسمت پیغام(هنگام ثبت سفارش)مشخص نموده اید تحویل می دهند و نهایتا اگر هیچ کدام فراهم نبود بسته در اداره پست شهر شما باقی می ماند تا زمانی که مراجعه فرمایید و آن را تحویل بگیرید ولی در صورتی که پرداخت وجه در محل را انتخاب کرده باشید ،در صورت نبودن،بسته به مبدا برگشت داده می شود و هزینه پست آن به عهده ی ما می باشد.
3-در صورتی که به هیچ وجه امکان حضور در منزل در ساعات مذکور را ندارید می توانید آدرس محل کار خود را ذکر بفرمایید و یا اینکه به همسایه ها و آشنایان بسپارید و حتما در قسمت پیغام آدرس فرد مورد نظر را قید نمایید تا به وی تحویل داده شود.
4-به این نکته توجه شود که ارسال کالا با پست سفارشی حداکثر 5 تا 6 روزه (هزینه ای کمتر از 1100 تومان) و با پست پیشتاز حداکثر 3 الی4 روزه(هزینه ای کمتر از 3000 تومان) به دست شما خواهد رسید.

نام كالا : آموزش کامل زبان برنامه نویسی تحت وب PHP به زبان فارسی(فیلم)     قيمت : 3,500 تومان
خريد   آموزش کامل زبان برنامه نویسی تحت وب PHP به زبان فارسی(فیلم)
كد : 1078     تعداد مشاهده : 30     وزن : 42 گرم     فروشنده : هدف


شماره حساب براي خريد نقدي شماره حساب

Close


درباره ی 6190

مطلب پیشنهادی

دانلود رایگان برنامه آموزش بازیابی اکانت هک شده اینستاگرام

دانلود رایگان برنامه آموزش بازیابی اکانت هک شده اینستاگرام دانلود رایگان برنامه آموزش بازیابی اکانت …

پاسخی بگذارید