آموزش پخت غذاهای دریایی
حجم کتاب: 2330 کیلو بایت
تعداد صفحات: 59
نویسنده: مجید عزیززاده
دسته بندی موضوعی: آشپزی ،رپورتاژ
خلاصه کتاب :
فهرست
– میگو سوخاری با اسفناج
– ماهی قزل آلا با سس مرزه
– قیله ماهی
– رولت تن ماهی و تخم مرغ
– کوکتل میگو
– کباب قزل الا با گشنیز و جعفری
– ماهی با سویا سس
– فیله ماهی جنوب
– میگوی سرخ شده با سیر و جعفری
– رولت سبزی و ماهی
– خوارک فیله ماهی جنوب
– ماهی بلورین
– خوراک میگو با گوجه فرنگی
– میگو کبابی با سبزیجات
– فیله ماهی انگلیسی
– ماهی و سبزی جات در فر
– مایه مخصوص میگو و جوجه چینی پغدار
– خوراک میگو با گوجه فرنگی
– ماهی صبور
– میگو پفکي