گوشت فقرا
به گوشت فقرا معروف است.
عدس
سویا
لوبیا
ماش
به عدس میگویند گوشت فقرا
عدس منبع غنی پروتئین و ویتامین های گروه B می باشد.
عدس یکی از بهترین حبوبات محسوب میشود که 20 درصد پروتئین دارد و حاوی مقداری آهن است که البته از نوع آهن گیاهی است و لابد میدانید که آهنهای گیاهی به خوبی آهنهای حیوانی جذب بدن نمیشوند، اما به هر حال اگر عدس را با مواد غذایی ای که ویتامین C و یا بتاکاروتن دارند (مثل گوجهفرنگی یا انواع مرکبات) مصرف کنید، جذب آهن آن به شدت بالا میرود.
در کل، به دلیل آهن و پروتئین موجود در آن، عدس را گوشت فقرا هم مینامند. البته بر خلاف پروتئینهای حیوانی، عدس فاقد ویتامین B12 است که در گوشت وجود دارد. بنابراین نمیتوان تنها از این ماده غذایی استفاده کرد، زیرا گوشت دارای مواد مغذیای است که در عدس یافت نمیشود.