تبيان21/2/91
اولین کارخانه تولید کنسرو در کشور ما از چه سالی فعالیت خود را آغاز کرد؟
پاسخ در ادامه
جواب
اولین کارخانه تولید کنسرو در کشور ما در سال 1337 فعالیت خود را آغاز کرد
منبع
تولید و مصرف غذاهای کنسروی مثل خورشهای حاضری تاریخچهای طولانی دارد. تولید انواع کنسروها در کشورهای اروپایی و آمریکایی از حدود 150 سال پیش آغاز شده است اما تولید کنسرو در ایران، قدمت چندانی ندارد…
اولین کارخانه تولید کنسرو در کشور ما در سال 1337 فعالیت خود را آغاز کرد آن هم با حجمی اندک، اما امروزه کنسروهای متنوعی از رب گوجهفرنگی و مایه ماکارونی گرفته تا خورشهای مختلف و حتی کلهپاچه در فروشگاههای مواد غذایی وجود دارد.
البته تولید کنسرو خورش در کشورهای دیگر به اندازه ایران مرسوم نیست چون آنها چنین غذاهایی ندارند، بنابراین شاید بتوان خورشهای حاضری را یکی از جدیدترین انواع کنسروهای تولیدی در صنایع غذایی کشورمان دانست. این نوع کنسروها حدود 20 تا 25 سال است که تولید و عرضه میشوند.