آموزش آشپزی طرز تهیه ی خورشت آلو اسفناج
مواد لازم:
گوشت خورشتی یا ماهیچه 300 گرم
اسفناج 500 گرم
پیاز 1 عدد درشت
آلو خورشتی 10 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری سر خالی
شکر و آبلیمو
زردجوبه و نمک و فلفل
طرز تهیه :
اول پیاز رو ریز خورد میکنیم و توی روغن سرخ میکنیم، بعد گوشت رو تفت میدیم تا کمی طلایی بشه
آرد رو اضافه میکنیم تا بوی خامیش بره، زردچوبه رو هم میریزم و در آخر آب
گوشت که نیم پز شد آلو و اسفناج رو اضافه میکنیم و با حرارت کم میذاریم خورشت بپزه و جا بیوفته
در آخر نمک و فلفل رو میزون کنین
طعم این خورشت ملسه که با شکر و آبلیمو به میل خودتون تنظیم کنین
این خورشت خیلی راحته و بسیار خومشزه!
آرد رو برای این اضافه کردم که خورشتمون آبکی نباشه!
آلو رو قبلش بشورین و یه نیم ساعت خیس کنین