آموزش آشپزی طرز تهیه ی آلبالو پلو
آموزش آشپزی طرز تهیه ی آلبالو پلو
مواد لازم
آلبالوی تازه هسته گرفته : یک پیمانه
شکر: 2 قاشق سو پخوری
برنج : یک پیمانه
خلال بادام و پسته : به میزان دلخواه
زعفران دم کرده : مقداری
کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه
آلبالو رو با یک دوم پیمانه آ ب و دو 2 قاشق شکر بزارید 30 دقیقه بجوشه ، زیاد نجوشه چون رنگش تیره میشه .
برنج رو آبکش کنید و دم بزارید . می توانید یه طرف برنج زعفرون بریزید و یه طرف هم اب آلبالو ( همونی که با پخت آلبالو ته ظرف مونده بود ) تا برنج سه رنگ بشه . بعد کره رو تیکه تیکه کرده و روی برنج بزارید.
خورشت مورد نظرتون رو که میتونه کوفته قلقلی یا مرغ باشه جدا تهیه کنید .
من ازمرغ استفاده کردم که بعد ازپختن با سیر و پیاز و کرفس و برگ بو ، زعفرون ، سس گوجه فرنگی کمی اب مرغ و نمک و ابلیمو رو با هم مخلوط کردم تو ماهیتابه کمی روغن ریختم مرغ رو گذاشتم توش و این سس رو ریخته و گذاشتم با حرارت ملائم سرخ شده و طعم داربشه .
موقع سرو پلو رو تو ظرف بکشید و آلبالو ها رو هم وسطش لایه لایه قرار بدید و روش رو با مرغ یا کوفته قلقلی ،خلال بادوم و پسته وبرنجهای رنگی تزئین کنید . میتونید بادوم رو توکمی کره با زعفرون تفت بدید.
نکته1 : میتونید مرغ رو ریش ریش کنید و موقع دم کردن لای برنج ریخته و با هم دم کنید.
نکته 2: میزان شیرینی این پلو بسته به ذائقه خودتون داره
نکته 3: میتونید به جای آلبالوی تازه از مربا هم استفاه کنید به شرطی که با غذای شیرین مشکلی نداشته باشید.
نکته 4 : اگه آلبالو رو به همراه برنج دم کنید رنگش تیره تر میشه پس بهتره جدا بپزید.
نکته 5: برای آلبالو پلو بهتره از البالوهای کمی نارس و قرمز استفاده کنید تا خوشرنگ تر بشه .